sábado, 3 de marzo de 2012

CARLES ALBEROLA AL NOSTRE COL.LE

El passat 1 de març vingué al nostre col.le un gran autor, actor, escriptor, director valencià i amant de la literatura i del teatre.



Carles Alberola va nàixer en Alzira el 1964. Titulat per l'Escola Superior d'Art Dramàtic i Dansa de València de 1983 a 1986. En 1994 fundà la companyia 'Albena Teatre' de la qual és director. En els últims anys ha desenvolupat una intensa carrera televisiva a Canal 9 en sèries com: 'Socarrats', 'Autoindefinits' i 'Maniàtics', totes produïdes per Albena Teatre.


En 1998, junt a Roberto Garcia, va ser autor i director de Joan, el Cendrós. Premi de la crítica de València a la millor ambientació escènica. També són destacables les dos obres: Besos, Mandíbula afilada, Currículum, Nit i dia,...



Hui en dia està com a finalista als XV Premis Max com a millor Autor en valencià amb l'obra Que tinguem sort!


Nosaltres en el nostre Centre estem llegint la seua obra des de que la va dirigir pràcticament. Estem intentant fomentar la lectura des del Departament de Llengües i recolzar-la amb la resta de Departaments.


Estem segurs que amb la seua presència i el nostre treball serem capaços de continuar la nostra tasca que no és altra que transmetre la nostra cultura, la nostra llengua i el nostre patrimoni cultural amb un bàsic principi: ESTIMAR LA LITERATURA.

Conchi Mestre, coordinadora de valencià


 


3 comentarios:

  1. M'encantà, gràcies!!!

    ResponderEliminar
  2. M'agrada molt haver tingut la possibilitat de compartir un poc del temps de Carles Alberola amb tots nosaltres. Gràcies, gràcies, gràcies!!!

    ResponderEliminar